Een open boek in woord en beeld

//Een open boek in woord en beeld

Een open boek in woord en beeld

Inmiddels ben ik begonnen aan mijn twaalfde dagboek sinds vorig jaar augustus toen ik dit project in bad bedacht.
Heb je belangstelling voor een dagboek waarvan slechts één exemplaar verschijnt?
In dit dagboek al mijn nieuw werk en meer dat ik die bewuste maand produceer. Ca. 75 foto’s/zelfportretten met mijn Nikon camera alsook met mijn Lumia telefoon. De foto’s worden afgedrukt op mooi fotopapier, afm. 13×18 cm. In totaal ca. 180 pagina’s. Het boek wordt vanzelfsprekend gesigneerd.
Hoeveel kost het? Het eerste dagboek maakte ik tegen minimum maandloon. Ik werk zo naar het salaris van Jan Modaal toe. Elk dagboek is sowieso een uniek handgeschreven exemplaar en je onderhoudt er een hardwerkende artiest mee voor een maand.

Het augustusdagboek kost € 2.350,00 inc btw.

Mail me voor meer details: info@lilithlove.eu

2018-08-06T08:39:11+00:00

About the Author:

One Comment

  1. Dick Rooduyn 06/08/2018 at 11:57 - Reply

    Als fan van het eerste uur zou ik graag hebben meegedaan, echter de BelastingDiens vindt
    dat ik meer belasting moet betalen en dat al over lange tijd had moeten doen en leggen 936,00 euro beslag
    op mijn pensioen, totdat 14.987.654 is belaald en komende jaren moet ik 4.000 per jaar meer gaan betalen!
    ergo: heb geen rooie cent te makke lieverd! ksla ff over!

Leave A Comment