GRATIS! (Nou ja bijna, slechts 15 euro verzendkosten)

//GRATIS! (Nou ja bijna, slechts 15 euro verzendkosten)

GRATIS! (Nou ja bijna, slechts 15 euro verzendkosten)

Dit boek ‘Skinny dipping’ (preview ) is een boek met een verhaal. Dat is meestal zo bij boeken. Dit boek heeft een extra verhaal. Het heeft gereisd langs galerieën in Knokke. Het boek en ik kregen te horen: Uw werk is prachtig, erg goed, maar:
• Het is niet kuis genoeg voor België (ik heb ook heel kuis werk hoor, bijna saai zo kuis)
• Fotografie is lastig verkoopbaar in Knokke behalve werk van Marc Lagrange (ehm, ja maar die hoeft niet meer naar Lidl)
• De galeriehouder moet affiniteit met het werk hebben (een relatie kan groeien, geef ons een kans)
• Het is te expliciet (terwijl dit werd gezegd bekeek ik in de betreffende galerie werk van Kamagurka voor wie geen taboe veilig is)
• Het bevat te veel foto’s (zie je wel dat ik te dik ben!)
Ik klemde het verguisde en beduimelde boek in mijn zweterige armen en nam het mee naar huis. Tijdens de rit van de Belgische kust naar Nederland lag het in de kofferbak. Toen ik thuis aangekomen de klep opende viel het op straat. Daardoor kwam de rug ietwat los te zitten.
‘Daar hoor ik thuis’, sprak het boek tot mij. Inderdaad, dacht ik, kunst moet voor iedereen toegankelijk zijn. Vandaar dat ik dit boek te koop aanbied tegen louter verzendkosten (ca. 15 euro in Nederland). Mocht je meer willen betalen, voel je vrij!
Het extra verhaal schrijf ik met de hand erin. En wie weet doe ik er nog een setje postkaarten bij. Inschrijven en bieden kan tot woensdag 1 augustus a.s. De hoogste bieder ontvangt dit unieke gehavende boek zo snel mogelijk.
Wie maakt me los? Mail naar info@lilithlove.eu of stuur een pm.
Dank bij voorbaat.

Lilith


2018-07-30T11:58:49+00:00

About the Author:

8 Comments

 1. Irmy Spruytenburg 30/07/2018 at 12:26 - Reply

  Lilith……
  ook ik moet naar de Lidl😂😂
  door jouw eerlijkheid werk je enorm inspirerend
  en, ja, ik zou me wel over je gehavende boekje willen ontfermen……
  maar niet voor de hoofdprijs…
  ik geef je er €22,22 voor😘

  • Lilith 30/07/2018 at 12:30 - Reply

   Lieve Irmy, tot dusver ben je de hoogste bieder met dit originele bedrag. Ik houd je op de hoogte. Enne… eerlijk duurt het langst maar is niet altijd het makkelijkst. Alhoewel, voor mij wel. Zoen op de deze mooie dag!

 2. Lilith 30/07/2018 at 14:01 - Reply

  Inmiddels is via pm een bod van € 62,50 binnen gekomen. Wie biedt meer? Het kan nog tot morgenavond.

 3. Dick Rooduyn 30/07/2018 at 16:00 - Reply

  De belastingDienst is je voor geweest, als het zo doorgaat kom ik nog bij de voedselbank terecht!
  De komende 15 maanden geen spontane biedingen op gevallen kunstwerken ( gelukkig heb ik een gezond exemplaar)
  Succes lieverd met de verkoop!

  Groet, Dick

  • Lilith 30/07/2018 at 16:07 - Reply

   Echt Dick? Jammer dat je 15 maanden sober moet leven. Dank voor de succeswens! En houd je taai.

 4. Lilith 30/07/2018 at 21:53 - Reply

  Het is 30 juli 21.53 u en via mail is een bod van 75 euro binnen gekomen. Bieden kan tot morgenavond.

 5. Lilith 31/07/2018 at 07:34 - Reply

  Vanochtend, 31 juli, vond ik een bod van 100 euro in mijn mail. Bieden kan tot vanavond.

 6. Lilith 31/07/2018 at 09:06 - Reply

  Het is 31 juli 9.06 u en het hoogste bod tot dusver is 130 euro.

Leave A Comment